Náš blog

Ako prežiť Silvester bez bolesti hlavy?

Ako prežiť Silvester bez bolesti hlavy?

Silvestrovská noc býva zvyčajne pre nás organizmus pomerne veľkou záťažou. Nie je to spôsobené len konzumáciou alkoholu vo väčšom objeme než obvykle, ale aj deficitom spánku. Predpokladáme totiž, že o polnoci určite spať nepôjdete.

Je možné prežiť Silvester bez bolesti hlavy? Určite áno. Vyskúšajte naše rady, čo robiť pred oslavou, počas nej a po nej.

Prevencia pred silvestrovskou párty

Ešte pred odchodom na párty zasýťte svoj žalúdok. Samozrejme, nedajte do úst hocičo. Siahnite napríklad po krajci celozrnného chleba a doprajte si multivitamín s obsahom minerálov, a to najmä preto, že pri pití alkoholu prichádza telo o vitamín C, B, magnézium a mnohé iné potrebné látky. Výborným pomocníkom pri dopĺňaní vitamínu C a antioxidantov je aj naša FLASKA, ktorá slúži na výrobu vodíkovej vody. Tá je skvelým antioxidantom a chráni bunky v našom tele. Keďže je spratná a zmestí sa vám aj do kabelky či tašky, vezmite ju so sebou i na párty.

Na párty

Zlatým pravidlom párty je nemiešať – a to nielen rôzne druhy tvrdého alkoholu, ale ani tvrdý alkohol s mäkkým. Alkohol tiež odvodňuje, preto odporúčame pri popíjaní  dopĺňať telu tekutiny vo forme zdravej vodíkovej vody z FLASKY. Vodíková voda je až 176-krát účinnejšia ako vitamín C a keďže vodík má vysokú hustotu energie, udrží váš organizmus v kondícii po celú noc. Nezabúdajte tiež na pohyb – vyhnite sa niekoľkohodinovému posedávaniu s pohárikom v ruke a so starým rokom sa rozlúčte na parkete. V pohybe sa totiž alkohol odbúrava oveľa ľahšie.

Po párty

Ak to počas silvestrovskej noci s alkoholom predsa len trochu preženiete, Nový rok strávte odpočinkom, dopĺňajte tekutiny, choďte sa prejsť na čerstvý vzduch. Po prebudení budete mať zrejme nízku hladinu cukru v krvi, ktorý je potrebné doplniť. Vhodné sú rôzne nápoje určené pre športovcov, ktoré sú obohatené nielen o glukózu, ale aj minerály. Počas dňa, samozrejme, pite aj čistú vodu – ideálne vodíkovú vodu z FLASKY, ktorá vám pomôže vrátiť silu. Mnohí ľudia si myslia, že ich po prebdenej noci postaví na nohy káva, no mýlia sa. Kým vaše telo nie je dostatočne odpočinuté, kofeín bude mať za následok len zvýšenie tepu a vám bude horšie. Namiesto kávy vyskúšajte bylinkový čaj s medom, ktorý upokojí váš žalúdok. Čo sa týka jedla, určite by ste nemali vynechať poctivý kurací vývar, ktorým si doplníte sodík. Pomôže vám i striedavý studená a horúca sprcha a masáž spánkov a temena hlavy mätovým olejom.

Veríme, že so starým rokom sa rozlúčite s úsmevom a ten nový privítate s ešte väčším.