Náš blog

Darujte svojim blízkym na Vianoce zdravie!

Darujte svojim blízkym na Vianoce zdravie!

Vianoce tu budú čo nevidieť a kolotoč príprav začína naberať na obrátkach. Všetci predsa chceme, aby boli Vianoce dokonalé. Najmä v týchto ťažkých korona časoch. Sladká vôňa medovníkov, stromček ako z rozprávky a pod ním hromada darčekov. Ale nie hocijakých...

Skutočný vianočný darček je vyjadrením náklonnosti, vďačnosti a má symbolizovať najdôležitejšie hodnoty v živote. A tými sú šťastie, láska a zdravie. Traduje sa, že práve zdravie má najväčšiu váhu. Iba zdravý človek môže byť šťastný a prijímať lásku plnými dúškami. Chyťte sa tejto myšlienky a darujte na Vianoce balíček pomocníkov pre zdravý život.

Zásoba vitamínov a zdravý pitný režim po celý rok

Zdravie nie je samozrejmosť a treba ho pestovať. Veľakrát naň ale zabúdame, nemáme čas alebo sme príliš pohodlní. Pritom je to tak jednoduché. Stačí mať šikovných pomocníkov, ktorí nám so starostlivosťou o zdravie pomôžu.

MioMat – zdravím nabité polievky či smoothie

Unikátny „hrnček var“ má oproti tomu rozprávkovému jeden bod navyše. Nielenže dobre navarí, ale postará sa, aby si jedlo uchovalo čo najviac vitamínov. Vitamíny sú pre telo veľmi dôležité. Zabezpečujú správne fungovanie organizmu a pomáhajú mu brániť sa pred chorobami. Telo, ktoré dostáva pravidelnú dávku vitamínov je zdravšie, štíhlejšie a starne pomalšie. Najhodnotnejším zdrojom vitamínov je ovocie a zelenina. Avšak tepelnou úpravou sa podiel cenných látok zníži na minimum.

MioMat pripravuje ovocie a zeleninu šetrným spôsobom. Vďaka funkcii RAW teplota neprekročí 42 °C a tým neublíži cenným látkam, ktoré obsahujú. Raňajkové kaše aj polievky sú tak plné vitamínov, enzýmov a antioxidantov.

Štýlový spotrebič poslúcha aj deti, stane sa najlepším kamarátom zaneprázdnených mamičiek a pomôže starším ľuďom, ktorým prospieva ľahšia strava. Do nádoby stačí vložiť suroviny, stlačiť tlačidlo a o 25 minút je hotovo. Teplé a výživné jedlo na počkanie.

MioMat uľahčí život ľuďom s intoleranciou na laktózu a spestrí vegánsku stravu. Na požiadanie vyrobí skvelé rastlinné mlieka, ktoré poslúžia ako základ krémových smoothies, polievok, či sladkých dezertov.

Moderný hrnček var je skvelý spoločník na cestovanie. Pôjde s majiteľom do práce, na dovolenku alebo rodinný výlet a vždy sa postará o zdravé a teplé jedlo.

>> Kúpiť MioMat

 

FLASKA – pitný režim násobený zdravím

Pitný režim je pre zdravé a silné telo dôležitý. Väčšina ľudí ho však podceňuje. Niežeby prijímali málo tekutín, ale nekladú dôraz na kvalitu. Smäd často hasia sladenými nápojmi alebo vychladeným pivečkom.

Zdravý pitný režim akceptuje čaje, minerálne vody, no najväčší podiel tekutín má tvoriť čistá voda. Málokto má šťastie na dobrú a čistú vodu z kohútika. Väčšina ľudí nosí domov vodu balenú v PET fľašiach a svet je zaplavený plastom.

FLASKA je inovatívny prístroj na výrobu zdravej vody. Obyčajnú vodu obohatí o vodík a skvelú chuť. Vodíková voda je pre telo veľmi prospešná. Má protizápalové účinky, podporuje tvorbu energie a bojuje proti alergiám. Dúšok vodíkovej vody spustí hromadnú neutralizáciu voľných radikálov a funguje ako prevencia voči rôznym ochoreniam.

Elegantná FLASKA s objemom 300 ml je darček pre zdravie ako ušitý. Zmestí sa do kabelky aj priehradky vo dverách auta. Vodíkovú vodu vyrobí za 3 minúty a vďaka dobíjaniu cez USB je vždy pripravená na použitie. FLASKA je praktický, štýlový vianočný darček, ktorý prinesie obdarovanému zdravie a prírode úľavu.

>> Kúpiť FLASKU