Náš blog

FLASKA: Zatočte so stresom. Návod, ako prežiť život bez starostí

FLASKA: Zatočte so stresom. Návod, ako prežiť život bez starostí

Aj vy sa občas túžite vrátiť do detských čias, keď bol život gombička? Žiadne povinnosti, žiadny zhon, žiadny stres! Áno, bolo by krásne opäť zažiť ten pocit bezstarostnosti. Čo nie je, môže byť. Všetko máte v rukách vy. Dáme vám návod, ako zatočiť so stresom a vychutnávať si život plnými dúškami.

Zhlboka sa nadýchnite

Opäť nestíhate, neustále vyzváňa telefón a horia termíny? Zastavte rastúce napätie a zhlboka sa nadýchnite. Je dokázané, že sústredené dýchanie upokojuje nervový systém a koncentruje myseľ. Vybehnite na čerstvý vzduch, zatvorte oči a venujte pár minút hlbokým nádychom a výdychom. Okamžite pocítite, ako sa myseľ upokojuje a nadobúda stratené sústredenie. Hlboké dýchanie vám vráti nadhľad a rozvahu vo vypätých situáciách.

Vytancujte to

Hudba, tanec a spev. Legendárna trojica je korenie života a okamžite odbúrava stres. Pustite si chytľavé melódie a odviažte sa. Nevadí, že neviete spievať a rytmus je vaša achillova päta. Odviažte sa a roztočte to za zatvorenými dverami doma alebo v kancelárii. Hudba navodzuje príjemné pocity, tanec rozprúdi krv v žilách a spev vás oslobodí od sveta plného pravidiel.

Vyzbrojte sa smiechom

Smiech je najsilnejšia zbraň proti stresu. Tento fakt je dokonca podložený vedeckými štúdiami. Roztiahnutie lícnych svalov spúšťa chemický proces, ktorý aktivuje vyplavovanie endorfínov. Obklopte sa veselými ľuďmi, naučte sa obrátiť nepríjemnosti na vtip a namiesto depresívnych správ pozerajte zábavné relácie a videá. A čo je najdôležitejšie, tešte sa z maličkostí a každého malého úspechu.

Zahaste vnútorný oheň vodou

Stres vyvoláva nepríjemné pocity, často aj stiahnutý žalúdok, návaly horúčavy či triašku. Zbavíte sa ich vďaka obyčajnej vode. Ľudia  s nedostatočným pitným režimom sú na stres citlivejší než jedinci, ktorí pijú poctivo. Stačí, ak hladina vody v tele klesne zníži o 2 % a už klesá aj schopnosť koncentrácie, rozhodovania a riešenia jednoduchých úloh.

Už obyčajná voda urobí váš život lepším a spokojnejším, nehovoriac o vode, ktorá je obohatená o prírodný vodík. Vodík je najľahší a najjednoduchší plynný chemický prvok vo vesmíre. Je bezfarebný a ľahký plyn, bez chuti a zápachu, má veľmi vysokú hustotu energie. Jeho molekuly sú schopné dobre prechádzať rôznymi materiálmi. Molekulárny vodík rýchlo preniká tkanivami a bunkami a tak sa dostane aj cez biologické membrány vrátane bunkových a vnútrobunkových obalov. Vodíková voda ochraňuje telo aj pri psychickej záťaži a únave.

Vodíkovú vodu si jednoducho pripravíte vo FLASKE, do ktorej nalejete čistú vodu a za tri minúty vám FLASKA vygeneruje vodíkovú vodu. Viac o účinkoch vodíkovej vody a o FLASKE zistíte TU.

 

>> Viac o vodíkovej vode

>> Viac o FLASKE

>> Viac o účinkoch vodíkovej vody