Náš blog

Máte doma zaneprázdneného workoholika? Tipy na vianočné darčeky, ktoré mu pomôžu vydýchnuť si!

Máte doma zaneprázdneného workoholika? Tipy na vianočné darčeky, ktoré mu pomôžu vydýchnuť si!

Život s človekom, pre ktorého práca znamená veľa, môže byť niekedy náročné. Najmä ak mu máte kúpiť darček, ktorý ho poteší. Či je už vaša manželka, manžel, brat, sestra, alebo kamarát. Máme pre vás tipy na darčeky, ktoré ulahodia aj workoholikom.

Vstupenky na konferenciu

Ľudia, ktorí milujú svoju prácu, sa radi vzdelávajú. Čo keby ste svojmu workoholikovi darovali vstupenku na nejakú zaujímavú konferenciu v oblasti, v ktorej pracuje? Vzdelávanie pritom môžete spojiť aj s výletom, najmä ak to bude konferencia v zahraničí. Zabijete tým dve muchy jednou ranou – potešíte svojho blízkeho a zároveň mu doprajete oddych a zresetovanie hlavy výletom.

Vodíková voda pomáha zvládnuť stres

Dnešná doba sa často spája aj so stresom. A to nielen v súvislosti s ľuďmi, ktorí sú zahltení prácou. So stresom sme sa, žiaľ, naučili žiť v práci i v súkromí a neuvedomujeme si, aké následky môže zanechať na našom zdraví. Tejto téme sme sa venovali v našom blogovom článku Pozor na stres! Pozrite sa, čo robí s vaším telom a určite vám odporúčame prečítať si ho. Vráťme sa ale späť k Vianociam. Svojho pracovne vyťaženého blízkeho môžete potešiť FLASKOU, ktorá je určená na výrobu vodíkovej vody. Vodíková voda v sebe ukrýva množstvo zdraviu prospešných účinkov a jeden z nich je práve lepšie zvládanie stresových situácií. Antioxidanty, ktoré sú v nej obsiahnuté, ochraňujú organizmus pred záťažou a únavou.

Zdravý životný štýl pre zaneprázdnených

Sťažujú sa „workoholici” vo vašom okolí, že sa nestíhajú zdravo stravovať, pretože si nemôžu dovoliť stáť hodiny nad sporákom? Darujte im MioMat! MioMat je prístroj, ktorý stlačením jedného tlačidla pripraví krémovú polievku, kašu, RAW polievku, rastlinné mlieko či smoothie. Zeleninu či ovocie pokrájate na malé kúsky a hodíte do nádoby MioMatu. Potom už len stlačíte tlačidlo jedného z programov a MioMat všetko ostatné spraví za vás. Kým sa vaša sestra vychystá do práce, MioMat jej v priebehu dvoch minút pripraví zdravé smoothie na raňajky. Za 25 minút zas hustú krémovú polievku na večeru. Ideálny darček pre ľudí, ktorí na nič okrem práce nemajú čas.

Prajeme vám krásne Vianoce v kruhu blízkych. Bez práce :-)

 

>> Viac o vodíkovej vode

>> Viac o FLASKE

>> Viac o účinkoch vodíkovej vody