Náš blog

Motivácia k cvičeniu: Poradíme vám, ako sa motivovať k športu

Motivácia k cvičeniu: Poradíme vám, ako sa motivovať k športu

Snažíte sa pravidelne cvičiť, no nejako vám to stále nevychádza? Dali by sme ruku do ohňa za to, že každému, kto sa odhodlal pravidelne cvičiť, sa stalo, že po dvoch týždňoch ho to nejako prestalo baviť. Spísali sme preto niekoľko motivačných trikov, ktoré pomohli našim známym, a veríme, že pomôžu aj vám.

Svet sociálnych sietí

Možno si pomyslíte, že práve sociálne siete sú nepriateľom motivácie k cvičeniu, pretože radšej sedíte na Facebooku, než by ste šli do posilňovne. Napriek tomu ich však pokojne môžete využiť aj vo svoj prospech. Potvrdili to aj odborníci, ktorí sa vo svojich výskumoch venovali práve tomu, či sú sociálne siete schopné nakopnúť našu motiváciu k cvičeniu. Jasné, že sú. Stačí, keď sa na Instagrame alebo Facebooku pochválite, že ste sa rozhodli zmeniť svoj životný štýl a svoje pokroky budete s ľuďmi zdieľať v podobe fotografií. Ak nepatríte k tým, ktorí žijú až takýmto sociálnym životom, postačí, ak sa pridáte do rôznych fitness skupín, kde môžete sledovať pokroky iných ľudí, inšpirovať sa nimi alebo vyhľadávať nové druhy cvičení.

Užívajte si to

Ak sa budete neustále trápiť myslením na to, že chcete mať tehličky na bruchu ako Dara Rolins, môžete si viac uškodiť, ako pomôcť. Samozrejme, pokojne si dajte cieľ, ktorý chcete dosiahnuť, no neupínajte sa na jednu predstavu. Každý z nás je iný, má iný typ postavy, iné spaľovanie tuky, iný metabolizmus. Preto sa radšej sústreďte na ten skvelý pocit, ktorý sa dostaví vždy, keď docvičíte. Hormóny šťastia, ktoré telo uvoľňuje pri cvičení, sú veľmi dobrou motiváciou.

Šup do obchodu po nové športové oblečenie

Vedeli ste, že motiváciu k cvičeniu posilní aj to, ako ste pri cvičení oblečení? Vedci tvrdia, že keď sa prezlečiete do športového oblečenia, vaša psychika sa automaticky prepne do tréningového režimu a cvičí sa vám oveľa lepšie. A o tom, aký výber športového oblečenia dnes máme k dispozícii, radšej ani nebudeme hovoriť. :)

Viac energie vďaka FLASKE

Na cvičenie sa budete tešiť oveľa viac, keď budete plní energie. Tú vám spolu s ďalšími blahodarnými účinkami privodí vodíková voda z FLASKY. Molekuly vodíka totiž obsahujú vysokú hustotu energie, ktorú dokážu ihneď distribuovať do každej bunky tela osobitne. Okrem toho je to skvelý antioxidant, podporuje imunitu, ako aj regeneráciu po športe. Vodíková voda pozitívne pôsobí aj na metabolizmus a odbúravanie tukov z tela. Na čo však slová, vyskúšajte si to sami.

 

KÚPIŤ FLASKU

 

>> Viac o vodíkovej vode

>> Viac o FLASKE

>> Viac o účinkoch vodíkovej vody