Náš blog

Pomoc pri chudnutí: Prírodné spaľovače tukov

Pomoc pri chudnutí: Prírodné spaľovače tukov

Snažíte sa schudnúť? Bez pravidelného pohybu to určite nepôjde, no máme pre vás troch pomocníkov priamo z prírody, ktorí vám v ceste za vysnívanou postavou a zdravím radi pomôžu.

Pikantné papričky v boji proti tukom

Typickú pikantnosť chilli papričiek má na svedomí kapsaicín. Ide o látku, vďaka ktorej môže mať konzumácia chilli papričiek pozitívny vplyv na reguláciu telesnej váhy. Niektoré výskumy tvrdia, že sa ich konzumáciou zvyšuje výdaj energie po jedle. Majú tiež vplyv na rýchlejší pocit sýtosti, človeku tak stačí zjesť menej ako obvykle a nedostaví sa tak rýchlo hlad. S pikantnými papričkami to však netreba preháňať, pretože nadmerná konzumácia vám môže spôsobiť tráviace ťažkosti či žalúdočné vredy.

Zdravý zelený čaj

Zelený čaj obsahuje veľké množstvo antioxidantov a pôsobí preventívne proti rakovine. Jeho zloženie pomáha tiež znižovať hladinu cholesterolu v krvi, má pozitívne účinky pri reumatizme, srdcovo-cievnych ochoreniach a podporuje imunitu. Tajomstvo zeleného čaju spočíva v tom, že sa spracúva opatrne, vďaka čomu sa v ňom uchovávajú vitamíny a minerály. Aj povzbudzujúce látky sa z neho uvoľňujú postupne, a preto nie sú pre organizmus tak agresívne.

Všestranná vodíková voda

Vodík je najľahší a najjednoduchší chemický prvok vo vesmíre. Ide o bezfarebný ľahký plyn, ktorý sa vyznačuje tým, že je bez chuti a zápachu a s vysokou hustotou energie. Vodíková voda má na organizmus človeka viacero blahodarných účinkov. Priaznivo pôsobí aj pri redukcii hmotnosti – pomáha zlepšovať metabolizmus, látkovú výmenu a urýchľuje odbúravanie tukov z tela. Vodíkovú vodu často využívajú aj športovci pri svojich tréningoch, pretože podporuje regeneráciu po športovom výkone, pôsobí ako prevencia proti poškodeniu buniek, ako aj zápalom.

Vodíkovú vodu si stlačením jedného tlačidla pripravíte v pohodlí svojho domova aj vy. Postačí vám na to naša FLASKA. FLASKU nabijete cez USB, nalejete do nej vodu a stlačíte tlačidlo, ktoré vám pustí 3 minútový proces generovania vodíka. A váš zdravší pitný režim sa môže začať.

 

>> Viac o vodíkovej vode

>> Viac o FLASKE

>> Viac o účinkoch vodíkovej vody