Náš blog

Pripravte sa na horúčavy: Odhaľte benefiny vodíkovej vody!

Pripravte sa na horúčavy: Odhaľte benefiny vodíkovej vody!

Dostatočný prísun tekutín je dôležitý počas celého roka, ale práve teraz sa začína obdobie, kedy by sme mali venovať pitnému režimu špeciálnu pozornosť. Horúce letné dni spôsobujú, že organizmus stráca vodu rýchlejšie a keď ešte trávite čas aktívnym pohybom, rastie riziko dehydratácie. Vyzbrojte sa proti horúčavám FLASKOU pre pravidelný a zdravý pitný režim.

Čistá voda je základ

Voda je od nepamäti základom života. Bezfarebná tekutina je jedným z najdôležitejších faktorov pre všetky živé organizmy. Väčšina ľudí hľadá jej benefity v balených minerálkach, čo nekorešponduje so snahou eliminovať plasty. FLASKA prináša riešenie, ako piť  vodu s benefitmi bez toho, aby bol váš odpadkový kôš plný plastových fliaš.

FLASKA je špeciálna fľaša, ktorá premení obyčajnú vodu na vodíkovú. Sklenená nádoba s objemom 320 ml funguje na princípe elektrolýzy za pomoci membrány SPE a PEM. Obyčajná voda je tak obohatená o vodík, pričom vzniknutý kyslík zostane v spodnej časti fľaše.

Cesta k zdravému pitnému režimu netrvá viac ako 3 minúty. Nabitú FLASKU naplňte vodou , stlačte tlačidlo, počkajte kým skončí proces generovania vodíka a môžete piť.

Vodík je najľahší spomedzi plynných prvkov. Ľahko preniká cez tkanivá a dostáva sa až do samotných buniek. Výskumom pozitívneho vplyvu vodíka na ľudské telo sa zaoberá množstvo štúdií. Americkí, japonskí a čínski odborníci prišli k záveru, že vodík je 863-krát silnejší ako koenzým Q10 a 176-krát silnejší ako populárny vitamín C.

Malá FLASKA, veľký krok ku zdraviu

FLASKU uvítajú všetci od detí, uponáhľaných rodičov, zanietených športovcov až po seniorov s oslabeným zdravím. Chutnou vodou nepohrdnú ani vaši domáci miláčikovia a ulahodí aj izbovým rastlinám. S FLASKOU získate verného spoločníka na cestách do školy, práce, telocvične, na potulky prírodou alebo bude len tak položená na stole a pripravená poskytnúť vám zdravý dúšok vody. Nabitá vydrží 10 až 15 cyklov a po vybití ju jednoducho pripojíte na USB kábel. A čo získa vaše telo?

     detoxikácia

     regenerácia po športovom výkone

     upokojenie mysle

     zvýšená schopnosť zvládať stres

     nárast energie

     zdravé cievy

     podpora chudnutia

>> Viac o vodíkovej vode

>> Viac o FLASKE

>> Viac o účinkoch vodíkovej vody