Náš blog

Psychické vyhorenie: Aké sú jeho príznaky?

Psychické vyhorenie: Aké sú jeho príznaky?

Cítite, že s vami nie je niečo v poriadku? Možno vám hrozí psychické vyhorenie. Ak už dlhší čas nemáte na nič chuť, musíte niečo v svojom živote zmeniť. Ako spoznáte príznaky vnútorného vyhorenia a ako si s ním poradiť?

Ak nám na väčšinu z nasledujúcich príznakov budete pritakať, znamená to, že je u vás zvýšené riziko psychického vyhorenia.

Príznaky psychického vyhorenia

 

1. Celý deň sa vám chce spať a ste unavení. Večer, namiesto toho, aby ste únavou odpadli do postele, neviete zaspať a často sa vám snívajú nočné mory.


2. Stále ste fyzicky unavení, bolí vás hlava, kolísa krvný tlak.

 

3. Keď sa vás niekto opýta, čo vás trápi, tak nedokážete odpovedať. Svoj stav jednoducho neviete opísať. Je to veľmi zložité a vy nemáte chuť to niekomu vysvetľovať.

 

4. Z ničoho nič dostanete zlú náladu. Vytočí vás aj to, ak do vás niekto omylom strčí v električke.

 

5. Stále ste nervózni a nemáte na to žiadny dôvod.

 

6. Pripadáte si strašne osamelí. A to aj vtedy, keď ste s ľuďmi. Radi by ste sa s niekým porozprávali, ale neviete, ako na to a o čom by ste sa rozprávali. A to ste predtým nemali najmenší problém nadviazať konverzáciu.

 

7. Predstava akejkoľvek aktivity či športu vo vás vyvoláva únavu a hrozne sa vám do ničoho nechce.

 

Všetkých sedem bodov, ktoré sme uviedli vyššie, sú príznakmi duševného vyhorenia. Čo s tým? Predstavte si, že máte chrípku. Čo vtedy spravíte? Ľahnete si do postele s kuracím vývarom a tabletkami. Telo sa musí zotaviť a vyhrať boj s chorobou. Presne to isté potrebuje vaša psychika, keď vyhorí. Začnite robiť veci, ktoré vás predtým bavili. Nemyslite toľko na prácu. Tá vám nikde neujde. Nikto od vás nechce, aby ste pracovali 12 hodín denne. Práve naopak. Vaše okolie, rodina či priatelia chcú, aby ste boli opäť ten vysmiaty a pozitívny človek. Začnite si znovu užívať život. Pomôže vám k tomu aj naša FLASKA, ktorá vám stlačením tlačidla vyrobí vodíkovú vodu. Tá v sebe ukrýva množstvo blahodarných účinkov pre ľudský organizmus, dokonca pomáha aj pri odbúravaní stresu a dobití energie. Molekuly vodíka obsahujú vysokú hustotu energie, ktorú dokážu hneď distribuovať do každej bunky vášho tela individuálne. Aké sú vaše tajné tipy v prevencii proti duševnému vyhoreniu?

 

>> Viac o vodíkovej vode

>> Viac o FLASKE

>> Viac o účinkoch vodíkovej vody