Náš blog

Ranné rituály, ktoré vám zmenia život

Ranné rituály, ktoré vám zmenia život

Nezáleží na to, či do nového dňa vstanete pravou alebo ľavou nohou. Oveľa podstatnejší je spôsob, akým ho začnete. Sú dni, kedy nám vstávanie vôbec nevyjde a nervózna nálada nás sprevádza po celý deň. Existujú však tipy, ako nevydarenému ránu predísť a zabezpečiť si tak príjemný deň.

Magické kúzlo, ktoré sa volá čerstvý vzduch

Čerstvý vzduch s nami dokáže hotové zázraky. Ak sa aj neprinútite ísť si skoro ráno zabehať, venujte aspoň desať minút rannej rozcvičke pri otvorenom okne. Zabudnite však na rannú cigaretku a kávičku na balkóne, to sa v žiadnom prípade neráta. Kľúčový je v tomto rituáli práve pohyb, ktorý vám rozvíri krv v žilách, nabudí metabolizmus a poriadne vás prebudí. Zostáva už len premôcť lenivosť, ktorá vás láka naspäť pod perinu. Pamätajte však na to, že ak ju premôžete, odmena bude naozaj svieža.

Pozitívne myslenie a úsmev na tvári

Ak s dobrou náladou a úsmevom začnete hneď zrána, verte, že vás bude sprevádzať po celý deň. Úprimným úsmevom zlepšíte deň nielen sebe, ale aj svojmu okoliu. Po tom, ako vyleziete z postele, si pustite hudbu alebo si len tak zatancujte. Robte všetko, čo vám je príjemné a čo vás robí veselým. Energiu vám pomôže dobiť aj vodíková voda z FLASKY. Jej tajomstvo spočíva vo vysokej hustote energie, ktorú obsahujú molekuly vodíka a dokážu ju hneď distribuovať do každej bunky vášho tela.

Kto skôr vstáva, ten vyhráva

Jedno české príslovie hovorí: „Ranní ptáče, dál doskáče” a, veru, je to pravda. Ukázať si to môžeme na jednej veľmi jednoduchej rovnici – ak skôr vstanete, viac toho stihnete. Veríme, že niekedy je ťažké sa premôcť, no všetko je to o vašej vôli a o tom, či chcete mať krajší a pohodovejší deň.

Začnite deň vodíkovou vodou

Čo je vodíková voda? Všetko podstatné sa o nej dozviete tu na našej stránke – aké sú jej účinky, v čom spočíva jej čaro i to, čo hovoria výskumy. V skratke však ide o vodu, ktorá obsahuje rozpustené plynné molekuly vodíka a má množstvo blahodarných účinkov na ľudské telo. Pôsobí ako antioxidant, podporuje imunitu, regeneruje naše svaly po tvrdom tréningu, pomáha nám lepšie zvládať stres, je nápomocná aj pri chudnutí, má kozmetické účinky, podporuje zdravý cievny systém a dobíja energiu.

Zdravé raňajky

Piatym ranným rituálom, ktorý by ste určite nemali vynechať, sú zdravé raňajky. Odvďačí sa vám za to aj váš žalúdok. Ak navyše vstanete skôr, ako sme vám radili vyššie, môžete naplno prejaviť svoje kulinárske umenie a dielo si i poriadne vychutnať. S chutnými raňajkovými kašami či zdravým smoothie vám môže pomôcť MioMat, ktorý takmer všetko spraví za vás. Vy len nakrájate a vložíte do neho ingrediencie.

 Prajeme vám príjemné vstávanie!

 

>> Viac o vodíkovej vode

>> Viac o FLASKE

>> Viac o účinkoch vodíkovej vody