Náš blog

Vodíková voda: Všetko, čo o nej potrebujete vedieť

Vodíková voda: Všetko, čo o nej potrebujete vedieť

Čo je vodíková voda? Nie je to len výmysel? Ako to funguje? Ako si ju vyrobím? Aké má účinky? To všetko sú otázky, ktoré sa nás najčastejšie pýtate. A tu sú odpovede na ne

Čo je vodíková voda?

Už samotný názov napovedá, že vodíková voda obsahuje molekuly vodíka, a to v rozpustenej plynnej forme. Vodík je ten najľahší a najjednoduchší plyn vo vesmíre,v čom spočíva aj jeho tajomstvo. Molekuly vodíka sú schopné prechádzať rôznymi materiálmi, a preto molekulárny vodík rýchlo prenikne tkanivami a bunkami. Hneď ako sa napijete, začne sa molekula vodíka vo vašom tele rozkladať na atómy vodíka, ktoré prenikajú do buniek a neutralizujú radikály. Po tomto procese sa vodíková voda premení na obyčajnú, ktorá sa z tela vylúči prirodzeným spôsobom. 

Vodíkovej vode a jej vplyvu na človeka sa v súčasnosti venuje veľké množstvo odborníkov. Kolíska výskumu sa nachádza v Kórei a Japonsku, no postupne sa presúva aj do USA, kde vznikol Inštitút molekulárneho vodíka. Zaujímavosťou je, že sa jeho výskumu venuje napríklad aj Slovenská akadémia vied.

Vodíkovú vodu vám za pár minút vyrobí FLASKA 

FLASKA je praktický pomocník, ktorý sa nielenže postará o váš pitný režim, ale dodá vášmu telu aj množstvo zdraviu prospešných látok. FLASKA pomocou membrán uvoľňuje z molekúl vody samostatné molekuly vodíka. Ako? Prostredníctvom elektrolýzy, ktorá prebieha v SPE/PEM mebráne umiestnenej v spodnej časti prístroja. Dôležité je podotknúť, že FLASKA vodu nijako neupravuje. Vyrobí vodíkovú vodu, ktorá má svoje pôvodné pH a svoju pôvodnú mineralizáciu.

Používanie FLASKY je veľmi intuitívne

Hoci všetko okolo vodíkovej vody môže znieť ako poriadna veda, používanie FLASKY je veľmi jednoduché. Stačí ju nabiť cez kábel, ktorý vám pribalíme, naliať do nej vodu a stlačiť tlačidlo v tvare kvapky. Nasledujúce tri minúty bude FLASKA svietiť namodro a generovať vodík. Vodíková voda bude hotová vtedy, keď prístroj prestane svietiť, a môžete si vychutnať zdravie ukryté v jednom dúšku vody.

Osem dôvodov pre zdravie

Vodíková voda je skvelým antioxidantom. Na rozdiel od iných látok tohto typu má schopnosť preniknúť až do gélovitého vnútorného prostredia bunky. Vďaka tomu, že sú ióny vodíkovej vody miniatúrne, dokážu sa v našom tele dostať kamkoľvek. Svojimi účinkami podporuje aj imunitu človeka. Vedeli ste, že je až 176-krát účinnejšia ako vitamín C? Vodíkovú vodu ocenia aj športovci, ktorým zmierni nepríjemnú svalovú horúčku a blahodarne pôsobí aj pri nadmernej psychickej záťaži. Svoje uplatnenie si nájde pri redukcii hmotnosti a použiť ju nemusíte len vnútorne, ale aj vonkajšie – výborný prostriedok na hydratáciu pleti. Okrem toho priaznivo pôsobí na elasticitu a mikrocirkuláciu ciev a dobije vás energiou.

 

Chcete sa o našej FLASKE dozvedieť viac? Preklikajte sa našou stránkou a zistite o nej všetky potrebné informácie.

 

>> Viac o vodíkovej vode

>> Viac o FLASKE

>> Viac o účinkoch vodíkovej vody