Náš blog

Vodíkové zdravie pod vianočným stromčekom

Vodíkové zdravie pod vianočným stromčekom

V živote je veľmi veľa vecí, ktoré považujeme za dôležité. Rodina, práca snov, cestovanie, stretnutia s priateľmi a iné záľuby nám dávajú pocit naplnenia. Avšak ani jednu z týchto vecí si neužijeme, keď nie sme zdraví.

Zdravie je základ všetkého a veľkou inšpiráciou na Vianoce. Darujte milovaným zdravie v podobe inovatívnej FLASKY.

Dúšok zdravia pre každého

Na prvý pohľad obyčajná sklenená fľaša ukrýva pokrokovú technológiu, vďaka ktorej mení obyčajnú vodu na neobyčajne zdravú a chutnú vodu obohatenú o vodík. Táto premena sa udeje vďaka membráne, ktorá je umiestnená na spodnej časti fľaše. Zapnutím tlačidla sa aktivuje proces elektrolýzy a o tri minúty je voda obohatená o prospešný vodík. Jedinečná technológia výroby vodíka a jeho využitie, zaujala celý svet a táto téma dominuje aj na výstave Expo Dubaj.

Tajomstvo vodíkovej vody

Vzorec vody H2O napovedá, že voda už vodík prirodzene obsahuje. Aký je teda rozdiel medzi obyčajnou vodou a vodíkovou? Rozdiel spočíva vo väzbe atómov a ich využití pre organizmus. Atómy vodíka sú v obyčajnej vode viazané na kyslík a organizmus nedokáže vodík efektívne využiť. Vďaka elektrolýze dochádza k oddeleniu atómov vodíka a kyslíka. Vzniká vodíková voda, ktorú dokážeme využiť vo svoj prospech.

Molekuly vodíka sú považované za jeden z najsilnejších antioxidantov. Účinne odstraňujú toxíny z tela a chránia nás pred voľnými radikálmi. Antioxidácia organizmu je nesmierne dôležitá nielen ako prevencia proti vzniku rakoviny a Alzheimerovej choroby, ale i pre celkové zdravie a vitalitu tela.

        Posilňuje imunitu

        Znižuje krvný tlak

        Pomáha pri autoimunitných ochoreniach a cukrovke

        Pomáha pri prekyslení organizmu a žalúdočných vredoch

        Podporuje regeneráciu buniek a spomaľuje tvorbu vrások

        Zmierňuje svalovú únavu, problémy so spánkom

        Bojuje so zápalmi v tele

Koho poteší FLASKA na Vianoce?

FLASKA je darček pre každého. Či už chcete urobiť radosť partnerovi, deťom, starým rodičom, alebo dobrému známemu. Darujete tak nielen zdravie, ale aj praktického spoločníka na cestách, do práce, či školy. Praktická fľaša vojde do každej tašky a zabezpečí zdravý pitný režim po celý deň. Nabitá vydrží 20 cyklov výroby vodíkovej vody. Večer ju teda stačí pripojiť k USB nabíjačke, ktorá je súčasťou balenia a ráno začať zdravý deň.

 

>> Viac o vodíkovej vode

>> Viac o FLASKE

>> Viac o účinkoch vodíkovej vody