Náš blog

Novoročné predsavzatie, ktoré tentoraz dodržíte: Ako začať so zdravým životným štýlom?

Novoročné predsavzatie, ktoré tentoraz dodržíte: Ako začať so zdravým životným štýlom?

Starý rok je za nami a do nového roka určite mienite vstúpiť s predsavzatiami. Možno máte nové ciele alebo iba presuniete tie staré s vierou, že tento rok sa to iste podarí. Odhodlanie sa ale zvyčajne rozplynie spolu s posledným zábleskom ohňostroja.

Chcete zhodiť pár kilogramov, začať športovať alebo prísť na chuť zdravému stravovaniu? Dáme vám zopár rád, ako začať so zdravým životným štýlom a konečne splniť novoročné predsavzatia.

Rozhýbte telo pod odborným dohľadom

Začať cvičiť je výzva. Ak sa do toho pustíte sami, nadšenie z vás čochvíľa vyprchá a zostane iba poriadna svalovica. Potrebujete niekoho, kto vás povedie, motivuje a analyzuje vaše pokroky. A na to je tu osobný tréner. Posilňovne sú ale zatvorené a vy máte opäť skvelú výhovorku, ako sa zo všetkého vyzuť a zostať sedieť na gauči. Tentoraz vám to ale neprejde.

Do pozoru vás dajú moderné inteligentné hodinky, ktoré povedú vaše kroky správnym smerom. Nastavia tréning, zaznamenávajú vaše pokroky, sledujú zdravotný stav a ponúkajú režimy pre najobľúbenejšie športy.  A čo je najlepšie, hodinky sú voči vírusom imúnne.

Schudnite do starých nohavíc s výživovým poradcom

Skúšali ste už všetky „overené“ diéty, držali hladovku a ručička na váhe nechce klesnúť? Nikto, kto celú deň jedol iba jablká úspešne neschudol. Kilá sa rýchlo vrátia späť a neváhajú so sebou priniesť ďalšie navyše. Problém je v tom, že chudnutie nie je o hladovaní, ale pravidelnej a vyváženej strave.

Upraviť stravu a dodržiavať pravidlá je z dlhodobého hľadiska náročné. Nie ste na to ale sami. Obráťte sa na výživového poradcu, ktorý zostaví jedálny lístok šitý na mieru. Individuálny plán zohľadňuje nielen váhu, ale spôsob života, zdravotné ťažkosti, intolerancie aj zlozvyky. Dajte si pozor na „samozvaných“ odborníkom a využite služby iba certifikovaného výživového poradcu.

Varte zdravo a jednoducho so šikovným pomocníkom

Dodržiavať zásady zdravého stravovania je výzva. Jedlo má byť čerstvé a pripravované šetrným spôsobom, aby si uchovalo čo najviac živín. To si vyžaduje každodenné varenie. Kto má na to čas? Nechajte varenie na MioMat. Jedinečný varný hrniec pripraví výborné raňajky, zdravý obed aj ľahkú večeru. Stačí vložiť ingrediencie, stlačiť gombík a o 25 minút máte na stole čerstvé jedlo, plné vitamínov. Moderný „hrnček var“ na požiadanie varí kaše, polievky, smoothies aj rastlinné mlieka v RAW kvalite a obsluhu zvládne aj malé dieťa. Prizvite nového pomocníka do kuchyne a buďte bližšie k splneniu vašim predsavzatí.

Zabezpečte zdravý pitný režim

Pitný režim netoleruje litre sladených nápojov, kávu ani alkohol. Na prvom mieste je čistá voda. Koľko jej denne vypijete? Veľa asi nie. Problém je možno v tom, že vám voda z kohútika nechutí.

Kvalitná voda nie je samozrejmosť, ale s novou FLASKOU bude každý dúšok lahodný a plný zdravia. Dômyselná sklenená fľaša pracuje na princípe elektrolýzy a premení obyčajnú vodu na vodíkovú. Vodíková voda má blahodárne účinky na organizmus. Chcete sa o vodíkovej vode dozvedieť všetko potrebné? Prečítajte si náš článok na blogu.

A všetky ich môžete pocítiť vďaka malej, praktickej FLASKE, ktorú môžete nosiť všade so sebou.

 

>> Viac o vodíkovej vode

>> Viac o FLASKE

>> Viac o účinkoch vodíkovej vody